Chec cu Nutella si pastarnac

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 3 oua
  • 300 g faina
  • o lingurita praf de copt stins cu lamaie
  • 130 g unt moale
  • 130 g zahar tos
  • 200 g pastarnac ras
  • 100 g ciocolata alba
  • 2 linguri generoase de Nutella
  • 1 varf cutit de sare
  • coaja rasa a unei portocale
  • 100 ml lapte
  • 2 linguri generoase de cacao

Mod de preparare

Se mixeaza ouale cu zaharul, se adauga untul si se mixeaza in continuare pana amestecul se albeste.

Se adauga Nutella, pastarnacul si coaja de portocale, apoi laptele, faina, praful de copt stins, sarea si cacaua. Apoi se adauga ciocolata alba topita; amestecul se lasa la odihna 30 minute la temperatura camerei.

Se unge o tava cu unt si se presara cu faina; se coace la cuptorul incalzit la 180 timp de 45 minute

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise