CHEC CU RAHAT

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 plic Mix pt 9 torturi
  • 150 g rahat
  • 80 g margarina sau unt(la temperatura camerei)
  • 2 oua
  • 80 ml lapte
  • 2 vanilii.

Mod de preparare

Mixul pt 9 torturi, untul(margarina), laptele, vaniliile se amesteca cu mixerul 3 minute pana se obtine o compozitie fina. Se adauga rahatul taiat marunt, se amesteca usor pana la omogenizare. Punem compozitia intro forma coronita de 26 cm (eu am folosit o forma de chec), unsa, tapetata cu faina. Se coace 35-40 minute la foc potrivit. Dupa racire se pudreaza cu zahar farin, se taie felii si se aseaza pe farfurie.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise