Se unge o tava,se tapeteaza cu faina.
Ouale si zaharul pudram se bat f bine;se adauga(batind)grasimea,turnata incetul cu incetul(ca la maioneza),apoi aromele si bicarbonatul stins in f putin otet;se bate totul bine.Se pune apoi faina(cernuta cu praful de copt) si laptele.Se omogenizeaza.
Se toarna in tava pregatita si se da la cuptor(incalzit dinainte),la foc potrivit cca 45 minute.
Cind e facut,se toarna peste el siropul(ambele f fierbinti)
Pt. sirop,se fierb ingredientele(apa+zahar+nescafe).
Se lasa la racit,la temperatura camerei;cind e rece,se pune deasupra frisca;se orneaza.
Se da la frigider cel putin 2 ore.
Se serveste,taiata in patratele de cca 5/5 cm.
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise