Chec cu sunca si cabanos

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 oua
  • 4 linguri faina
  • 150 gr salam taiat bucatele
  • 150 gr sunca taiat bucatele
  • 100 gr cascaval dat pe razatoarea mica
  • 2-3 cabanosi intregi
  • sare dupa gust

Mod de preparare

Bati albusurile spuma si adaugi treptat galbenusurile si faina de jos in sus. Pui mezelurile si cascavalul si omogenizezi. Intr-o tava de chec torni jumatate din compozitie iar deasupra la mijloc asezi cabanosi in linie iar peste restul de compozitie. Se da la cuptor la foc potrivit 25-30 min.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise