Chec cu urda

Timp pregatire
75 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 oua
  • 400 gr urda
  • 1/2 cana ulei de floarea soarelui
  • 500 gr farin up (faina care creste singura)
  • Sare, piper si oregano dupa gust
  • 1 lingura de smantana

Mod de preparare

Pentru mic dejun si nu numai. Se poate servi cald sau rece. Este foarte pufos si delicios. Copiilor le va place mult

Punem ouale in bolul de la mixer si le amestecam 8 minute la viteza medie-maxim.

Adaugam ulei si amestecam. Adaugam faina si amestecam dar la viteza mica-medie. Adaugam sare, piper, oregano, smantana si urda bine scursa.Ungem o tava rotunda cu ulei si tapetam cu faina punem compozitia si lasam 5 minute. Preincalzim cuptorul la 170-180 de grade si coacem pentru 45-50 minute.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise