Chec cu urda

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Coca:
  • 20 linguri de faina
  • 20 linguri de lapte
  • 15 linuri de zahar
  • 15 linguri de ulei
  • 3 oua intregi
  • 3 linguri de cacao
  • un praf de copt
  • Crema:
  • 1/2 kg urda
  • 2 plicuri de zahar vanilat
  • 2 oua
  • 6 linguri de zahar

Mod de preparare

Toate ingredientele necesare pentru coca se pun intr-un vas in ordinea de mai sus, apoi se amesteca cu mixerul.

Compozitia obtinuta se pune intr-o tava unsa cu ulei si tapetata cu faina.

Crema obtinuta din urda, oua, zahar si zahar vanilat (amestecate cu mixerul) se pune in tava, peste coca, pe 3 rinduri, cu o lingura, apoi cu o furculita se amesteca usor urda cu coca, astfel incit sa se amestece culorile.

Se coace cca 40 min(mai intii la foc tare cca 15 min, apoi la foc mai mic).

Pofta buna!

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise