Chec cu zmeura, ciocolata si caramel

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 100 gr unt, la temperatura camerei
  • 100 gr zahar cu aroma de vanilie
  • 3 oua
  • 140 gr iaurt
  • 200 gr faina
  • 1 lingurita praf de copt
  • un praf de sare
  • 100 gr ciocolata cu zmeura, topita
  • 40 gr sirop de caramel

Mod de preparare

Se incalzeste cuptorul la 180⁰C.Se unge cu grasime si se tapeteaza cu faina o forma dorita.

Intr-un vas se bate untul cu zaharul.Se adauga ouale si se mixeaza.Se incoporeaza apoi iaurtul.Intr-un alt vas se amesteca faina cu praful de copt si sarea apoi se incorporeaza in amestecul cu unt.

Se imparte compozitia obtinuta in jumatate.Intr-una din jumatati se incorporeaza ciocolata topita, iar in cealalta sosul de caramel.Se toarna cele doua compozitii obtinute in forma pregatita, alternandu-le.Se da checul la copt 40-50 minute, pana cand la inseraraea unei scobitori in centru, acesta va iesi curata.

http://lauradfood2.blogspot.com/

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise