Chec din albusuri

Timp pregatire
70 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • un pahar cu albusuri (6 albusuri)
  • un pahar cu zahar
  • un pahar cu faina
  • 1/2 pahar cu ulei
  • esenta de vanilie
  • ciocolata taiata si rahat.

Mod de preparare

Mai intai am batut spuma albusurile cu un praf de sare, bine, bine, pana am obtinut o bezea lucioasa; apoi am adaugat zaharul cate putin, si am mixat in continuare, pana s-a incorporat bine de tot zaharul.

Am adaugat esenta de vanilie si uleiul, tot asa, cate putin.

Am adaugat si faina, de data asta renuntand la mixer si am amestecat usor cu lingura de lemn.

Am pus apoi rahatul si ciocolata.

Aluatul astfel obtinut l-am turnat intr-o tava tapetata cu hartie de copt; am dat tava la cuptor (190 grade) cam 50 de minute.

Timpul de preparare include si timpul de copt.

Sursa: http://prajiturelecuretete.blogspot.com/

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise