Chec ieftin

Timp pregatire
1800 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 cana de zahar
  • 1 cana de faina
  • 4 oua
  • 5 linguri de apa
  • 5 linguri de ulei
  • vanilie
  • coaja rasa de lamaie
  • 2 lingurite de cacao

Mod de preparare

Se topeste zaharul in apa pe foc, se bat albusurile spuma,se toarna siropul peste ele in trei reprize, se bate mereu, treptat Se adauga cacao numai la jumatate din compozitie. Se toarna in tava unsa si se coace la foc tare 15 minute, apoi inca 15 minute la foc potrivit.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise