Mod de preparare compozitie galbena:-se separa ouale
-galbenusurile se mixeaza bine cu zaharul,pana devine cremoasa(aprox.10 min.)
-se adaugauleiul,esenta,apoi faina amestecata cu praful de copt
-se mixeaza bine pana se incorporeaza faina
-se adauga si nuca de cocos si se ame
-intr-o tava tapetata cu hartie de copt se pune compozitia
-se presara cacao cernuta astfel incat sa acopere intreaga suprafata a compozitiei galbene
Mod de preparare a compozitiei albe:
-albusurile se bat spuma tare
-se adauga zaharul pudra putin cate putin si se mixeaza pana devine spuma lucioasa
-se pune uleiul
-se adauga faina amestecata cu praful de copt ,dar nu mai mixam ci amestecam cu o lingura de jos in sus usor sa nu se lasa albusul,iar la urma nuca de cocos
-peste stratul de cacao se adauga cu o lingura,cu grija compozitia alba si se niveleaza usor
-checul se da la cuptorul preincalzit timp de 50 min.
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise