Chec pentru 2 tavi

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 oua
  • 2 cani zahar
  • 2 lingurite bicarbonat
  • 14 linguri ulei
  • 2 cani lapte
  • un varf sare
  • razatura lamaie si portocala
  • esente(vanilie,rom)
  • 4 cani faina

Mod de preparare

Se bat ouale cu zaharul se adauga uleiul si laptele, sarea si bicarbonatul stins cu lamaie sau otet, razatura si esentele si la final faina. Cand este gata compozitia trebuie sa curga ca la clatie (mai gros), deci mai puteti adauga un pic de faina daca nu curge mai gros. Turnati compozitia in 2 tavi unse in prealabil cu margarina si tapetate cu faina. Dati la cuptor cca 1 h, cuptorul sa fie preincalzit.

Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise