Chec rapid in doua culori

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Ingrediente:
  • 100gr. faina
  • 4 oua mari
  • 1lingura cacao ( 15gr.)
  • 120 grame zahar ( eu am pus 100)
  • 2 plicuri de zahar vanilat
  • 1 praf de copt
  • 1 mana de stafide
  • 1 lingura seminte de mac

Mod de preparare

Mod de preparare:

Ungeti o tava pentru chec cu unt si o infainati

Mixati ouale cu zaharul si zaharul vanilat ~8,10 minute pana se albesc ca o crema

Adaugati faina cernuta cu praful de copt in trei rate de fiecare data ,incorporando incet, incet cu o spatula de lemn

Adaugati stafidele si mai amestecati odata pana le incorporati la fel de atent ca pe faina

Impartiti compozitia in doua parti egale si in una din ele adaugati o lingura cu cacao cernuta plina cu varf, o incorporati si pe ea cu o spatula de lemn

Turnati in tava compozitia fara cacao si peste ea turnati-o pe cea cu cacao, luati o furculita si treceti prin compozitie imitand o mizscare spiralata pe lungumea formei

Pudrati checul cu mac

Dati checul la cuptor pe raftul din mijloc la 180 de grade C ( cuptor preaincalzit ) pentru 35 de minute

Pofta mare !

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise