Chec sărat cu legume şi feta

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • - 3 ouă
  • - 150 g de faină
  • - 1 praf de copt
  • - 1 vârf de cuţit de piper
  • - 80 ml de ulei de măsline
  • - 125 ml de lapte călduţ
  • - 2 vinete
  • - 2 roşii
  • - 100 g de feta
  • - ierburi aromatice

Mod de preparare

Tăiaţi vinetele si roşiile în cubuleţe şi le căliti în ulei.

Amestecaţi ouăle cu făina şi praful de copt, adăugaţi piperul , apoi uleiul si laptele călduţ, puţin câte puţin.

Adăugaţi la acest amestec feta cubuleţe, asezonaţi cu ierburi aromate, sare si amestecaţi.

Vărsaţi într-o formă de chec şi coaceţi 45 mn la 180°C.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise