Chec sărat Victor

Timp pregatire
70 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • - 150 g de făină
  • - 200 g de jambon
  • - 150 g măsline verzi fără sâmburi
  • - 75 g de caşcaval ras
  • - 4 ouă
  • - 100 ml de lapte
  • - 1 praf de copt
  • - 1 lingură de ulei de măsline
  • -1 lingura de pesto/frunze de busuioc tăiat
  • Sare, piper

Mod de preparare

Preîncălzeste cuptorul la 180°C .

Taie rondele măslinele şi jambonul bucăţele. Se poate folosi şi salam. Rade caşcavalul.

Amestecă făina cu praful de copt.

Bate ouăle, adaugă laptele, uleiul şi amestecă bine. Pune si mirodenii(am pus pesto si piper).

Amestecă totul si toarnă în tava de chec unsă.

Coace 40-45 minute.

NB

Mânuţele din poza ultimă sunt ale lui Victor, v-ati prins, nu? Ca am facut checul împreună!!!

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise