Chec sarat

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
ridicata

Ingrediente

  • Ingrediente reteta
  • 250gr faina, 1 praf de copt, 4 oua, 2dl. de vin alb sec, 200gr margarina, 200gr muschi file, 200gr masline verzi cantarite fara simburi(aproximativ 250gr cu simburi), 120gr cascaval nu prea gras
  • Mod de servire
  • Se serveste rece.

Mod de preparare

Mod de preparare Frecati margarina pina devine spumoasa, adaugati treptat faina cernuta amestecata cu praful de copt, incorporati pe rind ouale.

Subtiati cu vin pus treptat. Amestecati usor in compozitie, maslinele taiate sferturi si muschiul file taiat cubulete mici.

La urma puneti cascavalul ras. Ungeti cu ulei 2 forme de chec potrivite, tapetati cu faina, turnati aluatul si bagati la cuptor la 180 grade C, timp de 50 minute

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise