Chec usor

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 3/4 pahar zahar
  • 2 oua
  • 1virf de sare
  • 1/2 pahar ulei
  • 2 pahare faina
  • 1praf de copt coaja de portocala rasa
  • 1/2 pahar lapte sau portocale

Mod de preparare

Se freaca ouale cu zaharul si uleiul pina la o pasta omogena, se adauga faina care afost amestecata inainte cu praful de copt.La urma se dilueaza cu suc de portocale sau lapte pina devine ca opasta smintinoasa.

Se incalzeste cuptorul la 180 de grade si se da la copt pina se rumeneste frumos.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise