Se incalzeste cuptorul la 170 de grade C si se pregateste o tava de chec cu hartie de copt.
Se incalzeste cuptorul la 170 de grade C si se pregateste o tava de chec cu hartie de copt.
Intr-un bol se bate spuma piureul de mere cu zaharul si uleiul, pana nu se mai simte zaharul, se adauga restul ingridientelor si se amesteca usor pana se cuprind impreuna.
Se toarna in tava si se presara cu nuca deasupra.
Se coace la 170 de grade C, 45-50 de minute pana verificarea cu o scobitoare iese uscata. Este gustos si parfumat.
Se pot schimba merele cu banane, dar de pastrat cantitatea.
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise