Chec zebra

Timp pregatire
70 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 cana si jumate lapte dulce
  • 1 cana zahar brut
  • 2 cani faina
  • 1/2 cana ulei floarea soarelui
  • 3 lg cacao
  • 4 lg dulceata zmeura
  • 1 plic praf de copt
  • 4 lg nuca cocos

Mod de preparare

Intr-un castron, am pus in ordine 1 cana lapte, uleiul, zaharul si am amestecat bine cu un tel.

Am adaugat faina cu praful de copt, si am incorporat bine. Eu am adaugat inca o jumatate de cana lapte.

Am impartit compozitia obtinuta in doua. Intr-una, am pus cacao si delicioasa dulceata de zmeura, iar in cealalta nuca de cocos.

Intr-o forma de copt chec, am turnat cate doua linguri din fiecare compozitie, alternativ.

Am dat la cuptor checul si l-am lasat cam 60 min. A capatat o crestatura frumoasa deasupra.

Este absolut delicios!

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise