Cheesecake cu capsuni

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 200 g biscuiti integrali ador biscuitii integrali in bazele de cheescake)
  • 50 g unt topit
  • 250 g mascarpone
  • 250 g urda dulce
  • 2 oua
  • 100 g zahar
  • 1 plic de vanilie
  • dulceata de capsuni
  • 500 g capsuni

Mod de preparare

Pisam bine biscuitii ajuntandu-ne cu un robot de bucatarie. Adaugam untul si continuam sa mestecam. Punem compozitia obtinuta intr-o tava rotunda pentru tort cu diametru de 24 cm, cu cercul lateral ce se deschide si o lasam deoparte.

Amestecam urda cu mascarpone, zaharul, vanilia si ouale. Punem aceasta crema peste blatul de biscuiti si dam totul la cuptor la 160 grade pentru aproximativ o ora.

Scoatem din cuptor, lasam sa se raceasca si intindem deasupra dulceata de capsuni (eu am folosit dulceata pregatita de mama cu capsuni din gradina noastra - o nebunie).

Decoram deasupra cu felii de capsuni proaspete.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise