Cheesecake cu capsuni

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 pachet biscuiti digestivi
  • 3 linguri unt
  • 500 g smantana
  • branza filadelphia 1 pachet
  • jeleu aromat
  • capsuni

Mod de preparare

Intr-o tava pt tort care se deschide se sfarama biscuitii(daca e pachetul mare, in jur de 1/2 biscuiti), se topeste untul si se amesteca cu biscuitii cu o furculita, iar cu o lingura se apasa, formandu-se baza.

Se mixeaza smantana pana se ingroasa si se adauga 2 linguri de branza si se amesteca pana devine o crema fina.

Se topeste jeleul si se adauga peste crema obtinuta, amestecandu-se usor.

Se taie capsunile in bucatele mici si se adauga in crema.

Se toarna peste baza de biscuiti si se lasa la racit.

Se poate decora cu capsune inmuiate in jeleu pt un aspect lucios.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise