Cheesecake cu gem de capsuni

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 125g biscuiti digestivi
  • 50g unt topit
  • 250g Philadelphia original
  • 400g cutie cu lapte condensat
  • sucul de la o lamaie
  • 200g gem de capsuni sau fructe proaspete

Mod de preparare

Pentru ca incercasem aceasta reteta in restaurantul in care am lucrat pana nu de mult si mi s-a parut foarte buna,cum am facut rost de reteta m-am gandit sa o si incerc.Noi am savurat-o cu mare placere asa ca va recomand sa o incercati si voi.

Am maruntit bine biscuiti si i-am amestecat cu untul deja topit(eu am fost cam generoasa cu cantitatea de unt si mi-a iesit baza putin cam moale,dar s-a mancat oricum).Dupa care ii asezam pe fundul unei tavi(e si mai bine daca aveti o forma special folosita pt torturi-din aceia cu peretii detasabili)si se da la rece pana se pregateste crema.Eu am folosit niste paharele din plastic in locul formei de tort.

Se amesteca crema de branza cu laptele condensat,dupa care se adauga sucul de lamaie.Se pune peste biscuiti o parte din aceasta crema,apoi se pune gemul si la final cealalta jumatate din crema.Se da la rece si se serveste a doua zi.

Pofta buna!

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise