Cheesecake cu lapte condensat

Timp pregatire
35 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 g branza (eu am pus de vaci)
  • o conserva lapte condensat (397 g)
  • 3 oua
  • Baza :
  • 170 g biscuiti digestivi
  • 70 g unt topit
  • Sosul de mure :
  • 200 g mure (congelate)

Mod de preparare

Sfarmam biscuitii in robotul de bucatarie sau ii punem intr-o punga si cu ajutorul facaletului ii sfarmam.

Ii amestecam cu untul topit si tapetat o forma rotunda (care la randul ei este tapetata cu hartie de copt).

Dam forma la frgider pana pregatim umplutura :

Mixa ouale,adaugam branza,mixam 1 minut si adaugam si laptele condensat.

Mixam din nou pana se incorporeaza totul.

Turnam crema in tava si dam forma la cuptor pentru cca 50 de minute,pana se intareste si se rumeneste usor.

Pentru sos :

Am pus murele in blender,le-am mixat bine bine si le-am strecurat printr-o sita.

Dupa ce s-a racit cheesecake-ul il ornam cu mure si il servim cu sosul proaspat !

Enjoy !

Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...

Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata

Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...

Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita

Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise