Cheesecake cu lapte condensat

Timp pregatire
35 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 g branza (eu am pus de vaci)
  • o conserva lapte condensat (397 g)
  • 3 oua
  • Baza :
  • 170 g biscuiti digestivi
  • 70 g unt topit
  • Sosul de mure :
  • 200 g mure (congelate)

Mod de preparare

Sfarmam biscuitii in robotul de bucatarie sau ii punem intr-o punga si cu ajutorul facaletului ii sfarmam.

Ii amestecam cu untul topit si tapetat o forma rotunda (care la randul ei este tapetata cu hartie de copt).

Dam forma la frgider pana pregatim umplutura :

Mixa ouale,adaugam branza,mixam 1 minut si adaugam si laptele condensat.

Mixam din nou pana se incorporeaza totul.

Turnam crema in tava si dam forma la cuptor pentru cca 50 de minute,pana se intareste si se rumeneste usor.

Pentru sos :

Am pus murele in blender,le-am mixat bine bine si le-am strecurat printr-o sita.

Dupa ce s-a racit cheesecake-ul il ornam cu mure si il servim cu sosul proaspat !

Enjoy !

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise