Cheesecake Rapid Cu Ciocolata

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • - 320 g crema de branza philadelphia cu ciocolata
  • - 145 ml frisca lichida
  • - 50 g zahar pudra
  • Baza:
  • - 130 g biscuiti digestivi
  • - 50 g unt
  • Ornat:
  • - 130 g ciocolata amara
  • - 3 linguri frisca lichida

Mod de preparare

Puneti biscuitii intr-o punga de plastic si zdrobitii cu un facalet pana ce obtineti firimituri fine. Topiti untul la microunde cam 20 de secunde si lasati-l sa se racoreasca. Amestecati untul cu biscuitii pana ce acestia sunt imbibati complet cu unt.

Rasturnati biscuitii intr-o forma rotunda cu baza detasabila si apasati usor cu o lingura pana ce obtineti un strat uniform si ferm.

Mixati crema de branza cu zaharul pudra pana la omogenizare apoi adaugati frisca lichida si continuati sa mixati pana ce crema se ingroasa.

Adaugati crema de ciocolata peste stratul de biscuiti si nivelati cu o lingura sau o spatula.

Topiti ciocolata cu cele 3 linguri de frisca lichida si lasati deoparte pana ce se raceste putin si nu mai frige la deget, apoi turnati ciocolata peste prajitura.

Dati la frigider pana a doua zii.

Pentru a scoate prajitura din forma, asezati baza formei peste o conserva inalta si apasati usor pe peretii acesteia pana ce prajitura a alunecat complet din forma.

POFTA BUNA!!!

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise