Cheesecake Rapid Cu Ciocolata

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • - 320 g crema de branza philadelphia cu ciocolata
  • - 145 ml frisca lichida
  • - 50 g zahar pudra
  • Baza:
  • - 130 g biscuiti digestivi
  • - 50 g unt
  • Ornat:
  • - 130 g ciocolata amara
  • - 3 linguri frisca lichida

Mod de preparare

Puneti biscuitii intr-o punga de plastic si zdrobitii cu un facalet pana ce obtineti firimituri fine. Topiti untul la microunde cam 20 de secunde si lasati-l sa se racoreasca. Amestecati untul cu biscuitii pana ce acestia sunt imbibati complet cu unt.

Rasturnati biscuitii intr-o forma rotunda cu baza detasabila si apasati usor cu o lingura pana ce obtineti un strat uniform si ferm.

Mixati crema de branza cu zaharul pudra pana la omogenizare apoi adaugati frisca lichida si continuati sa mixati pana ce crema se ingroasa.

Adaugati crema de ciocolata peste stratul de biscuiti si nivelati cu o lingura sau o spatula.

Topiti ciocolata cu cele 3 linguri de frisca lichida si lasati deoparte pana ce se raceste putin si nu mai frige la deget, apoi turnati ciocolata peste prajitura.

Dati la frigider pana a doua zii.

Pentru a scoate prajitura din forma, asezati baza formei peste o conserva inalta si apasati usor pe peretii acesteia pana ce prajitura a alunecat complet din forma.

POFTA BUNA!!!

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise