Cheesecake

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • - 4 oua + 2 galbenusuri
  • - 8 linguri zahar
  • - 3 linguri faina
  • - 250g unt + 0 lingura pt uns tava
  • - 500g biscuiti petit beure
  • - 500g branza dulce
  • - 500 g philadelfia sau un alt tip de branza tip philadefia

Mod de preparare

Faramitati bine biscuitii si amestecati cu untul topit. Intr-un castron amestecati branzeturile cu zaharul, ouale, faina in ploaie. Intr-o tava de preferat rotunda (care se deschide intr-o parte) ungeti-o cu unt topit, asezati pasta de biscuite, pe care o veti presa bine, dupa care turnati compozitia de branza.

Introduceti tava la cuptorul incins 180° timp de 25 min sau pina incepe sa se coloreze. Se poate servi cu o glazura de ciocolata deasupra sau de capsuni, etc dupa gustul fiecaruia.

Va asigur ca este delicioasa si ft rapida.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise