Cherry jam Muffins

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 70 gr unt, la temperatura camerei
  • 75 gr zahar
  • 90 gr faina
  • 1 lingurita praf de copt
  • un praf de sare
  • 2 oua
  • 1 plic zahar vanilat Bourbon
  • 6 lingurite gem de visine

Mod de preparare

Incalzeste cuptorul la 190⁰C.

Intr-un vas amesteca faina cu praful de copt si sarea.Intr-un alt vas bate untul cu ambele feluri de zahar, apoi adauga ouale si amesteca.Adauga compozitia cu faina si amesteca putin, doar cat sa se incorporeze faina.

Intr-o tava de briose cu 6 locuri pune cate o lingura plina de aluat in fiecare loc.In centrul fiecarei briose pune cate o lingurita de gem de visine apoi acopera gemul cu cate o lingura de aluat ramas.Da briosele la copt 17-20 minute, pana cand au crescut si s-au rumenit.

http://lauradfood.blogspot.com/

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise