Cheesecake cu ciocolata

Se incalzeste cuptorul la 180 grade C.

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • -200 gr biscuiți digestivi
  • -90 gr unt
  • -450 gr branza de vaci cremoasa
  • -3 oua
  • -120 gr zahar
  • -100 ml frișcă
  • -100 gr ciocolata min. 50% cacao

Mod de preparare

Se încălzește cuptorul la 180 grade C. Biscuiți se macină cu ajutorul robotului de bucătărie sau într-un prosop și cu ajutorul sucitorul se zdrobesc, apoi se amesteca cu unul. Într-o tava se pune compoziția și se tapetează tava. Se da la cuptor pentru 7 min.

Între timp batem bine branza cu zaharul, adăugăm câte un ou pana le incorporam pe toate și turnam peste biscuiți. Se lasă la cuptor pentru 40 min. Când e gata, se lasă să se răcească, eu de obicei îl las în cuptor.

Între timp am încălzit frișca și am adăugat ciocolata rupta bucăți, am amestecat pana s-a topit, după care am turnat peste chessecake. Se dacă la frigider pentru min. 4 ore sau peste noapte. O bunătate!

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise