Chec

Timp pregatire
75 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 5 oua
  • 5 linguri ulei
  • 10 linguri zahar
  • 10 linguri faina
  • mirodenii
  • 1 lingura cacao
  • praf de copt

Mod de preparare

Se bat albusurile cu zaharul pana se face spuma, galbenusurile cu uleiul, apoi se amesteca impreuna.

Se adauga faina si se amesteca. Se pun mirodeniile.

Se separa o parte din aluat si se amesteca cu cacao, se ung tavile cu ulei si se tapeteaza cu faina. Se toarna 2 linguri de aluat alb, una cu cacao pana se umple tava la jumatate.

Se coace la foc potrivit.Pofta buna!

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise