Chifle cu brânză la grătar

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 10 chifle(sau în funcţie de numărul persoanelor mâncăcioase)
  • 300 gr.mozzarela
  • 100 gr.parmezan
  • busuioc(proaspăt)câteva frunze
  • o legătură de ceapă verde

Mod de preparare

Chiflele se crestează adânc în cruce,se umplu cu brânzeturile amestecate cu ceapa şi busuiocul(este important să fie proaspăt,are altă aromă)dacă nu aveţi puneţi uscat în funcţie de cât vă doriţi să fie de aromat.

Am învelit chiflele astfel burduşite în folie de aluminiu şi le-am copt pe grătar,cam 5-7 min.pe fiecare parte.

Se servesc calde,alături de o bere rece!

Bon appetit!

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise