Chifle umplute cu pasta de ficat

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Pentru 5 portii: 10 chifle
  • 200 g pate de ficat
  • 100 g unt
  • 2 oua
  • 1 legatura marar
  • piper dupa gust.

Mod de preparare

Se taie la fiecare chifla cite un capac, se scoate miezul si se pune într-un vas. Miezul de la chifle se amesteca cu pasta de ficat, din conserva sau obtinuta din ficat fiert si trecut prin masina de tocat. Se adauga ouale batute cu untul si verdeata tocata marunt si piper dupa gust. Se umplu chiflele cu aceasta compozitie si se coc la cuptor. Din compozitia de oua si unt se opreste o parte pentru a se unge capacele deasupra. Cind sint bine gratinate se scot din cuptor si se servesc calde.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise