Chifle umplute cu pate

Timp pregatire
60 minute

Ingrediente

  • 4 chifle.
  • 50 g unt, 100 g pate, piper pisat, o legatura de marar.

Mod de preparare

Se taie la fiecare chifla cite un capac.

Se scoate miezul si se pune intr-un castron unde se amesteca cu pateu, ou si cu unt.

Se adauga piper pisat si marar dupa gust.

Se umplu chiflele cu aceasta compozitie si se coc la cuptor 15 minute la foc moderat.

Se servesc calde.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise