Chiftea umpluta cu oua

Timp pregatire
75 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 750 grame carne tocata
  • 2 cepe mari
  • 1 legatura frunze de patrunjel
  • 1 legatura marar
  • 5 oua fierte
  • 3 oua crude
  • 150 grame paine
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Se pune painea la inmuiat intr-un vas cu apa.Intr-un bol se pune carnea,miezul de paine stors de apa,ceapa tocata marunt,mararul si patrunjelul tocate si se amesteca bine.Se bat cele trei oua crude cu sare si piper apoi se toarna peste amestecul de carne si se omogenizeaza.Intr-o tava de chec ,unsa cu ulei se aseaza jumatate din cantitatea de amestec.Peste amestec se aseaza cele cinci oua fierte curatate de coaja,unul in capatul celuilalt apoi se acopera cu cealalta jumatate a amestecului.

Se acopera cu o folie de aluminiu si se da la cuptor pentru 20 min,la foc mic.Dupa ce trec cele 20 de minute se ia folia de aluminiu si se lasa la cuptor la foc mediu pana se rumeneste aprox 30 min.Se taie felii cand este calduta sau de preferat rece.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise