Chiftele

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 g ceafa de porc
  • 3 catei de usturoi
  • 3 linguri pesmet
  • 2 cartofi mari
  • 3 oua
  • patrunjel tocat marunt
  • sare,piper,boia

Mod de preparare

Cartofii se fierb in coaja si apoi se curata.

Carnea se da prin masina de tocat.

Intr-un castron se pune carnea tocata,usturoiul dat pe razatoarea mica, cartofii sfarmati sau dati pe razatoare,pesmetul ,condimentele si oale si patrunjelul.

Se framanta bine cu mana.

Cu mana umezita in apa se fac chiftelute care apoi se prajesc in ulei incins.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise