Chiftele

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500g carne tocata de porc
  • o ceapa
  • un cartof
  • 3 felii de paine
  • 2 oua
  • usturoi un catel
  • piper
  • marar
  • busuioc
  • patrunjel

Mod de preparare

Se taie ceapa marunt, care se adauga peste carnea tocata, cartoful se da pe razatoare si usturoiul de asemenea.

Se inmoaie painea in apa se marunteste si se adauga peste carne. Peste aceasta compozietie se pun 2 oua si condimentele amestecandu-se bine.

Din aceasta compozitie se formeaza chiftele care se prajesc in ulei incins.

Chiftele se scot pe servetel pentru a se absoarbe grasimea.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise