Chiftele cu cartofi si branza dulce

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500g cartofi
  • 250g branza (eu am folosit ricotta)
  • patrunnjel,sare,,piper
  • 4 oua
  • 50g pesmet
  • 50g faina

Mod de preparare

Cartofii se fierb 20-30 minute in coaja,se scot din apa,se racesc putin si se curata de pielita;

Se sfarama,se amesteca cu branza,adaugam 2 oua batute bine in prealabil,adaugam sare,piper,patrunjel si putin pesmet;

Amestecam bine compozitia,daca este moale mai adaugam putin pesmet;Luam cu lingura facem gogonele potrivite de marime,le dam prin faina ,le presam usor pt a-i da forma unei chiftele,le dam prin oul batut,si apoi prin pesmet;

Le prajim in ulei incins,le scoatem pe hartie,si le servim calde;

Pofta buna!

Cred ca merg ft bine si cu branza sarata!

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise