Chiftele de cartofi

Timp pregatire
75 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 800 g cartofi
  • 1 capatana de usturoi
  • sare
  • piper
  • boia
  • 1 lg secretul gustului
  • ulei
  • faina alba
  • pesmet
  • 150-200 g de soia granule
  • 2 oua
  • ierburi si anume:oregano, busuioc..ect

Mod de preparare

Pt inceput soia se pune la inmuiat in apa calduta timp de o ora, iar intre timp curatam cartofi si usturoiul.

Cartofi ii dam prin razatoarea mica dupa care ii scurgem, ii punem intr-un bol, peste care punem soia scursa de apa bine, apoi ouale, ustoroiul, sare, piper, boia, ierburile si amestecam bine, apoi adaugam faina cam aproximativ 3-4 lg de faina si punem si 5 lg de ulei in compozitie, amestecam totul bine apoi punem pesmetul pana devine o compozitie usor de modelat.

Se formeaza chiftelele si se pun la prajit in uleiul incins, se prajesc pe ambele parti, iar apoi se scot pe o farfurie unde am pus servetel de hartie ca sa absoarba uleiul.

Se servesc calde sau reci, oricum sunt bune!

Pofta Buna!

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise