Chiftele de cartofii cu chimen si cas

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 kg de cartofii; 4 oua; ceapa 3; cas 500 de grame; piper; delikat; marar; boia. usturoi.faina
  • unt 50 de grame. 200 ml lapte chimen 2 lingurite

Mod de preparare

Se fierb cartofii, se curata si se dau prin razatoare, se curata ceapa si se taie marunt, se pune mararul taiat marunt, se amesteca cu oua batute. Se pune boia, delikat, se amesteca. Se pune unt si se amesteca cu lapte si brinza. Se pune faina peste cartofi. Se iau cu lingura si se pune brinza si chimen se prajeste in ulei.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise