Chiftele de legume

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 2 morcovi,
  • 2 radacini patrunjel,
  • o telina,
  • o ceapa,
  • un praz,
  • 2-3 cartofi,
  • doua linguri faina (40 g),
  • doua oua,
  • doua linguri de cascaval ras,
  • sare, piper.

Mod de preparare

Se fierb cartofii si se curata. Se spala si se fierb morcovii, patrunjelul, telina si prazul.

Dupa racire se dau toate prin masina de tocat, se adauga faina, ouale, cascavalul ras, sarea si piperul.

Se fac chiftelute care se dau prin faina si pesmet si se prajesc in ulei fierbinte

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise