Chiftele de legume

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 2 morcovi,
  • 2 radacini patrunjel,
  • o telina,
  • o ceapa,
  • un praz,
  • 2-3 cartofi,
  • doua linguri faina (40 g),
  • doua oua,
  • doua linguri de cascaval ras,
  • sare, piper.

Mod de preparare

Se fierb cartofii si se curata. Se spala si se fierb morcovii, patrunjelul, telina si prazul.

Dupa racire se dau toate prin masina de tocat, se adauga faina, ouale, cascavalul ras, sarea si piperul.

Se fac chiftelute care se dau prin faina si pesmet si se prajesc in ulei fierbinte

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise