Chiftele de peste

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1/2 kg fileuri de peste
  • 2 cartofi mari
  • 1 ou batut
  • 1 lingurita ceapa tocata fin
  • 1/2 lingurita sare
  • 1/4 lingurita piper
  • 1/2 lingurita pudra de mustar
  • 1 lingurita suc de lamiie
  • 2 linguri patrunjel verde tocat
  • ulei pentru prajit

Mod de preparare

Se fierb pestele si cartofii cam 20 min. Se scurg de apa. Se amesteca mixind bine pestele, cartofii, ceapa, patrunjelul, oul, sarea, piperul si mustarul. Se fac bile care se prajesc in uleiul incins si se servesc imediat.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise