Chiftele de post

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • -o punga cu soia (granule)
  • 2 cartofi (potriviti)
  • o ceapa
  • o capatana de usturoi (mare)
  • 1-2linguri ulei
  • o legatura de marar
  • pesmet
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Se pun la fiert granulele de soia in 2 litri de apa si se fierb 30 min. Apoi, se curata cartoful si se rade pe razatoarea mica, dupa care se stoarce bine si se pune peste soia ce in prealabil a fost fiarta si scursa, la fel se procedeaza si cu ceapa (dar pe razatoarea mare), se toaca mararul, se piseaza usturoiul si se amesteca totul, dupa care se adauga uleiul si grisul. Se pune dupa gust sare si piper. Se fac chiftelutele si se tavalesc prin pesmet si se pun la prajit. Va doresc pofta buna!

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise