CHIFTELE DIN BRANZA

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 3-4 capatani salata verde
  • 500g branza de vaci/ urda
  • 3 oua
  • 4-5 linguri pesmet
  • 2-3 catei usturoi
  • [atrunjel verde
  • marar
  • faina
  • ulei
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Speli bine salata si o pui la fiert 5-10 minute, apoi o strecori bine si o tai marunt. Amesteci salata cu branza, ouale, pesmetul, sarea, piperul, usturoiul pisat, parunjelul si mararul tocat. Din compozitie formati chiftelute pe care le treci prin faina si le prajesti in ulei. Se scot pe servete de hartie ca sa se elimine surplusul de ulei.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise