CHIFTELE DIN CIUPERCI

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500g ciuperci
  • 1 ceapa tocata nici prea fin
  • nici prea mare
  • 4 linguri faina
  • 1 lingurita praf de copt
  • sare
  • piper
  • cimbru
  • 1 lingura marar si patrunjel fin tocate
  • ulei

Mod de preparare

Se taie ciupercile marunt si se amesteca, intr-un castron, cu toate celelalte ingrediente pana se obtine o cimpozitie omogena. In uleiul incins se pun cu lingurita mingiute, care se rumenesc pe toate fetele. Se pot garnisi cu cartofi prajiti si se pot servi cu patrunjel fin tocat presarat deasupra.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise