CHIFTELE DIN DOVLECEL

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 dovlecel (250g.),
  • 2 linguri de branza de vaci (telemea sau cascaval),
  • 1 ou,
  • 3 linguri de faina,
  • 1/4 legatura de marar,
  • 1/4 legatura de patrunjel,
  • sare,
  • piper,
  • ulei pentru prajit;

Mod de preparare

1. Se rad prin razatoarea mica dovlecelul si branza, se adauga oul, verdeturile tocate marunt si faina. Compozitia trebuie sa aiba consistenta unei smantani mai groase.

2. Cu lingura se iau gramajoare din compozitia de mai sus si se frig in ulei incins.

3. Se servesc cu ketchup dulce sau picant, dupa dorinta, sau cu rosii taiate felii.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise