Chiftelute

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 250 gr carne tocata
  • 1 felie de paine inmuiata in lapte
  • 2 oua
  • 50 gr unt
  • 1 ceapa tocata marunt
  • 1 lingura patrunjel tocat
  • vegeta
  • 1 lingura zeama de lamaie
  • 2 catei de usturoi pisat
  • 100 gr cascaval ras

Mod de preparare

Se amesteca toate pana obtinem o pasta omogena dupa care le facem rotunde si le dam prin faina si la prajim in ulei.Se pot servi cu sos facut din 250 ml apa si 50 de smantana si lasam sa fiarba

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise