Chiftelute aperitiv

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 250 g piept de pui
  • 250 g piept de curcan
  • 100 g ciuperci
  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • 1 ardei capia
  • 1 cartof
  • 100 g cascaval
  • 2 oua
  • faina
  • ulei pt.prajit
  • marar,oregano,magheran

Mod de preparare

Carnea,ciupercile,legumele se dau prin masina de tocat.Se amesteca cu 2 oua,mirodenii,cascaval.Se fac chiftelute care se dau prin faina si se prajesc in ulei incins pana se rumenesc.Se servesc calde cu sos de rosii si cartofi prajiti sau piure de cartofi.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise