chiftelute cu carne de vita

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • carne de vita, ceapa, cartofi, oua,faina, patrunjel verde, piper , sare
  • pentru sos:ceapa, morcovi, telina radacina, patrunjel radacina, ulei, otet, pasta de tomate, sare, foi de dafin

Mod de preparare

Carnea tocata se amesteca cu sare,piper, patrunjel verde, oua si cartofi rasi fin.Compozitia obtinuta se imparte in bucati si se modeleaza chiftele de forma rotunda,folosind faina. Se rumenesc in ulei.

Sosul se prepara astfel:ceapa,morcovii,telina si patrunjelul radacina se inabusa in ulei cu 100 ml de apa. Se adauga faina, pasta de tomate , sare, otet, foi de dafin si apa fiarta.

Se fierbe totul cca 30 min si se strecoara. Sosul obtinut se fierbe impreuna cu chiftelutele cca 15 min

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise