Chiftelute cu cascaval si oua fierte

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 grame carne tocata
  • 1 ceapa mare
  • 1 legatura frunze de patrunjel
  • 1 legatura marar
  • 2 oua fierte
  • 2 oua crude
  • 100 grame paine
  • 100 grame cascaval tare
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Se pune painea la inmuiat intr-un vas cu apa.Intr-un bol se pune carnea,miezul de paine stors de apa,ceapa tocata marunt,mararul si patrunjelul tocate,cascavalul ras pe razatoarea mare si ouale zdrobite cu furculita apoi se amesteca bine.Se bat cele doua oua crude cu sare si piper apoi se toarna peste amestecul de carne si se omogenizeaza.

Se formeaza chiftelute care se dau prin faina apoi se prajesc in baie de ulei .

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise