chiftelute cu ciuperci si sos brun

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • carne de vita, carne de porc, ceapa, cartofi, oua, patrunjel verde, faina, ulei,
  • sos brun, ciuperci, unt,lamaie, sare, piper, vin alb

Mod de preparare

Carnea tocata se amesteca cu cartofii rasi , jumatate din cantitatea de patrunjel verde, sare si piper, pana se obtine o compozitie omogena. Se modeleaza chiftelutele , se introduc la cuptor, intr-o tava cu ulei incins. Ciupercile se inabusa in unt, iar cand sunt gata chiftelutele se adauga in tava, impreuna cu sos brun. Se mai lasa la cuptor cca 15 min. La sfarsit se adauga vin.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise