chiftelute cu tarhon

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • carne de vita
  • carne de porc
  • ceapa
  • cartofi
  • oua
  • patrunjel verde
  • ulei
  • tarhon
  • sos brun
  • faina
  • vin alb
  • otet
  • sare si piper

Mod de preparare

Carnea tocata impreuna cu ceapa se amesteca cu cartofii rasi fin , cu oua, patrunjel , piper si sare apoi se omogenizeaza. Se modeleaza chiftele rotunde, folosind faina. Se asaza intr-o tava cu ulei si se introduc la cuptor . Cand sunt gata se toarna sosul peste ele,continuan fierberea 15 min. La sfarsit se adauga vin si tarhon.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise