Chiftelute de branza

Timp pregatire
10 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 350g cascaval ras,
  • 3 albusuri,
  • 50g faina,
  • 1/2 lingura sos picant,
  • 3-4 fire de patrunjel tocat,
  • 1/2 lingurita boia dulce,
  • pesmet fin,
  • sare,
  • 350ml ulei pentru gatit

Mod de preparare

Se bat albusurile spuma, se adauga cascavalul ras, faina, sosul iute, sarea, patrunjelul si boiaua. Se amesteca foarte bine si se modeleaza mici chiftelutele care se trec prin pesmet.

Se prajesc chiftelutele in baie de ulei incins si se scot pe servetele care sa absoarbha surplusul de grasime.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise