Chiftelute de branza

Timp pregatire
10 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 350g cascaval ras,
  • 3 albusuri,
  • 50g faina,
  • 1/2 lingura sos picant,
  • 3-4 fire de patrunjel tocat,
  • 1/2 lingurita boia dulce,
  • pesmet fin,
  • sare,
  • 350ml ulei pentru gatit

Mod de preparare

Se bat albusurile spuma, se adauga cascavalul ras, faina, sosul iute, sarea, patrunjelul si boiaua. Se amesteca foarte bine si se modeleaza mici chiftelutele care se trec prin pesmet.

Se prajesc chiftelutele in baie de ulei incins si se scot pe servetele care sa absoarbha surplusul de grasime.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise