Chiftelute de cartofi cu branza

Timp pregatire
70 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • * 5 cartofi de marime mijlocie
  • * 2 morcovi
  • * un castronel de cas putin sarat de vaca
  • * 2 linguri cu smantana
  • * 4 oua
  • * piper alb
  • * boia dulce
  • * busuioc
  • * marar
  • * patrunjel
  • * faina

Mod de preparare

se pun cartofii si morcovii la fiert, dupa ce au fiert ii curatam si ii zdrobim cu furculita, atat cartofi, cat si morcovii, separat amestecam ouale cu branza, smantana, condimentele si verdeata, punem compozitia formata peste cartofi si amestecam bine.

se formeaza bilute din compozitie, le dam prin faina si le turtim putin cu podul palmei.

se prajesc in ulei incins pe ambele parti pana devin aurii la culoare, apoi se scot pe un servetel, pt a absorbii uleiul.

noi le-am servit cu sos Tzatziki

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise